Winterswijk - Parallelweg 50 t/m 52 - WEJO Vastgoed B.V.

Bedrijfsverzamelgebouw de Parallelweg te Winterswijk / Per 1-11-2023 zijn nog 2 kantoorunits te huur of te koop !

Veelzijdig bedrijfsverzamelgebouw met 4 uiterst moderne kantoren en 10 bedrijfsunits voor het moderne midden- en kleinbedrijf. Bouw is gestart en 7-6-2022 en op 1-3-2023 is het gebouw opgeleverd. Per 1-11-2023 zijn alleen nog de laatste 2 kantoorunits te huur of te koop !Alle overige 10 bedrijfsunits en 2 kantoorunits zijn reeds verhuurd of verkocht.

Omschrijving van het project

Veelzijdig bedrijfsverzamelgebouw met 4 uiterst moderne kantoren en 10 bedrijfsunits voor het moderne midden- en kleinbedrijf. Bouw is gestart en 7-6-2022 en op 1-3-2023 is het gebouw opgeleverd. Per 1-11-2023 zijn alleen nog de laatste 2 kantoorunits te huur of te koop !Alle overige 10 bedrijfsunits en 2 kantoorunits zijn reeds verhuurd of verkocht.

Beschikbaar
In ontwikkeling

Aan de rand van het bedrijventerrein “Vèèneslat Noord” en zeer dicht bij het centrum, gelegen aan de Parallelweg te Winterswijk, realiseert WEJO Vastgoed B.V. een veelzijdig bedrijfsverzamelgebouw met 4 uiterst moderne kantoren en 10 bedrijfsunits voor het moderne midden- en kleinbedrijf.

Alle kantoren en bedrijfsunits worden conform de BENG eisen gebouwd. Daarmee worden de Trias-energetica (laag en efficiënt energiegebruik middels duurzame energiebronnen) gemaximaliseerd voor het beste comfort denkbaar in een bedrijfshal. Het energieverbruik zal daardoor laag zijn en mogelijk zelfs tot 0 worden gereduceerd in combinatie met een PV-installatie op het dak. Deze multifunctionele ruimtes krijgen een flexibele indeling en een eigentijdse uitstraling, afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen. De units kunnen uitstekend dienen als kantoor, magazijn, werkplaats, showroom, opslagruimte of atelier. Combinaties van meerdere units is bespreekbaar.

Het terrein ligt direct aan de Parallelweg en is zeer goed bereikbaar via goede en ruime ontsluitingen via eigen terrein met ruime eigen parkeermogelijkheden. Ook bestaan voor elke unit ruime laad- en losmogelijkheden.

Alle units worden te huur of te koop aangeboden.   Bent u geinteresseerd, neem dan contact met ons op voor de brochure !!

Metrage

Het complex bestaat uit 4 kantoorunits en 10 bedrijfsunits met de volgende metrages:

Kantoorunit 1: ca. 155 m²
Kantoorunit 2: ca. 155 m²
Kantoorunit 3: ca. 160 m² > nog te huur of te koop
Kantoorunit 4: ca. 160 m² > nog te huur of te koop
Unit 3: ca. 144 m²
Unit 4: ca. 146 m² > nog te huur of te koop
Unit 5: ca. 176 m²
Unit 6: ca. 148 m²
Unit 7: ca. 144 m²
Unit 8: ca. 144 m²
Unit 9: ca. 175 m²
Unit 10: ca. 187 m² > nog te huur of te koop
Unit 11: ca. 145 m² > nog te huur of te koop
Unit 12: ca. 133 m²

Elke bedrijfsunit heeft de mogelijkheid om voorzien te worden van een verdiepingsvloer waarmee het bruikbare oppervlak kan worden verdubbeld. Ook het combineren van kantoor en/of units behoort tot de mogelijkheden.

Vrije hoogte: x
Totale hoogte bedrijfsunit: 8,6 meter.
BG: 3,6 meter.
Verdieping: 3,8 meter.

Oplevering

 • Betonnen vloeren voorzien van leidingwerk voor vloerverwarming;
 • Overhead deur (4.300 x 4.200 mm – h x b), elektrisch bediend;
 • Loopdeur;
 • Eigen wateraansluiting;
 • Standaard meterkast – een eigen aansluiting per unit;
 • Standaard verlichting.

Voor de volledige omschrijving van de bedrijfsunits verwijzen wij naar de technische omschrijving in de verkoopbrochure.

Huur

Kantoren / units :  n.n.b. per jaar te vermeerderen met BTW / Neem contact met ons op en vraag naar de brochure !

Bestemming

Op dit bedrijventerrein rust het bestemmingsplan Winterswijk “Vèèneslat-Noord, -Zuid en Misterweg” vastgesteld door de gemeente Winterswijk. Dit plan geeft de gebruiksmogelijkheden voor categorie 2, 3.1 en 3.2, Dit is per unit en activiteit verschillend.

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Voor deze bedrijfsverzamelhal is een Vereniging van Eigenaren (VvE)  opgericht en een beheerder aangesteld.   Details zullen in een later stadium worden vastgesteld.

Kenmerken

Overdracht

 • Huurprijs €n.n.b. ex. BTW
 • Status Beschikbaar per Q3 - 2022

Gebouw

 • Bouwvorm Nieuwbouw (BENG)
 • Liggingen Bedrijvenpark Veenenslat
 • Parkeerfaciliteiten Eigen terrein, 3 parkeervakken per unit

Locatie

Parallelweg 50 t/m 52
7102 DG Winterswijk

‹ Vorige
Volgende ›

Interesse in dit project?
Neem direct contact met ons op.

Neem contact op ›